SORIN Bygg

Snickare Ljungby

 

Snickare Ljungby

Söker du en erfaren och pålitlig snickare i Ljungby? Vår team av professionella snickare erbjuder högkvalitativa tjänster för alla dina byggbehov. Vi är specialiserade inom renovering, ombyggnation, tillbyggnad och nybyggnation av både inom- och utomhusprojekt. Med vår expertis och vårt öga för detaljer säkerställer vi att allt från enkla reparationer till större projekt utförs med precision och omsorg. Våra kunder är alltid nöjda med det slutgiltiga resultatet. Kontakta oss idag för att diskutera dina projektbehov och få ett kostnadsförslag.

Vilka vi är

Med ett ambitiöst och engagerat team finns Sorin Bygg tillgängliga för alla som behöver hjälp inom bygg. VI har en stor drivkraft och ambition att hjälpa alla kunder på bästa sätt. Som byggfirma kan vi erbjuda en helhetsservice som hjälper dig att få ditt byggprojekt slutfört inom önskad tidsram och budget.

Om du letar efter en partner för ditt nya byggprojekt, är Sorin Bygg det perfekta valet!

Vad vi gör

Vårt tjänsteutbud är brett, här kan du erhålla hjälp med det mesta inom branschen. Av oss kan du få hjälp med bygg, golv, el, fasader, tak och mycket mer. Med hjälp av vårt dedikerade team av professionella yrkesmän som är experter på sitt område kan du lita på att få ett arbete och service av högsta standard.

Vad det än är som du behöver hjälp med hittar vi den perfekta lösningen för dina behov.

VÅRA TJÄNSTER

Renovering

Om du är trött på att stirra på de gamla, slitna ytorna i ditt hem och längtar efter en ny, fräsch look så har Sorin Bygg lösningen för dig. Vi skapar nya, stilfulla kök som ger ditt hem en modern atmosfär. Samtidigt kan vi göra ditt badrum till ett modernt, avslappnat utrymme som perfekt passar dina önskemål. Vi renoverar även andra delar av bostäder, vi kan renovera allt från golv till tak.

Elarbeten

Vi har en bred kompetensnivå inom företaget, som gör att vi kan erbjuda ett stort antal elarbeten. Sorin Bygg tillhandahåller välbevakat utförande och installation för alla typer av elinstallationer. Om du är ute efter en specifik typ av kompetens för ditt projekt, finns hjälpen att hämta här hos oss. Givetvis ser vi till att arbetet genomförs på ett säkert sätt och med goda resultat.

Nybyggen

Funderar du på att bygga ett nytt hus är Sorin Bygg det perfekta företaget att kontakta. Vårt professionella team består av erfarna byggarbetare som kan hjälpa dig att uppfylla dina drömmar och förverkliga visionen om ditt nybyge. Du kan vara säker på att du får en unik och innovativ design från oss på Sorin Bygg som även möter alla dina behov och önskemål.

Sorin Bygg

KORGMAKAREVÄGEN 44, 282 68 Vittsjö
073-947 50 72
Snickare Ljungby